22 november stond er een optreden gepland op de markt op het Plein in Nijkerk. Lekker als er wat volk is en volk ook dat blijft hangen, boodschappen in een lekkere sfeer. En voor de sfeer is het zeemanskoor uit Nijkerk een goede start. 2 x een goed half uur en een loterij voor een prachtig verblijf in Duitsland, een uitje dat op het programma staat voor de dagen meteen na Sinterklaas.
3 daags verblijf in een luxe hotelkamer met eten en drinken, en natuurlijk gezellige muziek, in een hopelijk besneeuwd Winterberg.

Het optreden klonk als een klok. Ons bekende clublied als opwarmer en daarna mooie nummers als Fields of Athenry, Verzonken stad, Woelige baren Sluizen van IJmuiden, en een Klein Café, waarbij ook het publiek aardig zijn best moest doen. In de pauze de trekking van de loterij door mevr Nadya Aboyaakoub, onze wethouder, met onder andere kunst cultuur en erfgoed.

Op de foto ziet U de wethouder, die de hoofdprijs van de loterij getrokken heeft. De prijs bleef binnen het koor, kwam terecht bij iemand , die nog maar heel kort lid van het koor is. Dat gaat hem natuurlijk wel een rondje kosten.