Kade 10 avond met Zeemanskoor Nijkerks Welvaren AFGELAST (CORONA)

Nieuws van de PR Commissie van het zeemanskoor

‘NIJKERKS WELVAREN’

Weet u het nog zaterdag 1 september 2018? Wat was het een feest in Nijkerk, het festival van het zeemanskoor  ‘Nijkerks Welvaren’ met 8 koren tijdens de Nijkerkse Sleepbootdagen. De Singel in Nijkerk leek wel de Kalverstraat van Amsterdam, wat een gezellige drukte!

Het koor treedt op en daarna kunt u ook nog swingen op de muziek van onze eigen ‘Welfare’ band met muziek uit de jaren ’60 en ‘70. De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt druk geoefend voor een spetterend optreden!

Datum:mogelijk oktober 2020

Tijd:  20.00-22.30uur en daarna swingen op de muziek van onze band tot 00.30uur.

Locatie:  Het Engelse Plein van Brasserie Kade 10 (ingang aan de zijkant). Parkeren kan op het parkeerterrein bij de Lidl.

Zaal open om 19.30uur.

Kaarten slechts € 7,50 p.p. (op=op) in de voorverkoop bij slijterij Maaike (op het Wheemplein), bij de koorleden  en via PR@Zeemanskoornijkerk.nl

Wij zien u graag op zaterdag in oktober!

Event Information

Kade 10, Nijkerk, Netherlands